Om "Tyttemor"

Bor längst ner på udden. Sambo Dockan, Jack Russell terrier. Naturvän = "naturbarn

En solskenshistoria

Skrevs 2014-01-14, 11:40 av Tyttemor

Hörde nyligen en historia från huvudstaden om en kvinna i 80 års åldern som varit utsatt för väskryckning. Vid promenad på en trottoar blev hon plötsligt antastad av två yngre män. Den ene av dem lyckades slita handväskan av henne, och snabbt försvinna med kumpanen in i folkmassan. En man som bevittnat händelsen kontaktade polisen via sin mobiltelefon och efter en stund anlände två konstaplar. Kvinnan fick berätta om händelsen. Hon var lugn och saklig, uppgav signalement och i vilken riktning tjuvarna försvunnit etc. På frågan om hon blivit av med kontokort, kontanter, nycklar… svarade hon: ” Ingetdera, plånboken har jag i en innerficka på kappan och nycklarna hänger i ett band runt halsen.”. Och när polisen hörde sig för vad hon hade i väskan, svarade hon:”Två blöjor, jag skulle på kalas och ville vara garderad”

Kommentarer

  1. Sherry

    Det är ju så att i bedrövelsen måste man se komiken.. Har jobbat med utsatta människor i många år och där har vi varit tvungna att få skratta emellanåt annars hade man ju inte orkat. Ha en fin helg Tyttemor

  2. TatluserTatluser

    Jag läste om händelsen i lokalbladet. Sedan jag blev pensionär så finns i min väska enbart kam, spegel och solglasögon. Väskan har jag vanligast för syns skull så lurar jag dem, jag tror att de flesta av oss numera gör så.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen