Om "Sickan"

Panchis som trivs med tillvaron och sitter ganska mycket framför datorn. Bloggar på annat håll om böcker, film och teater. Jag är inte riktigt säker på vad det blir här utan det får tiden utvisa.

Julafton

Skrevs 2018-12-24, 08:39 av Sickan

Jag har varit väldigt frånvarande eller kanske är det lat eller inte haft någon inspiration att skriva något i min lilla blogg. Jag tillbringar trots all slöhet en hel del timmar framför datorn. Gillar att både söka information och följa med på FB. Nåväl, allt detta tjat om mig. Nu är det Julafton och jag önskar alla En God Jul. Ska bli gott med julmat. Min uppgift blev att leverera Janssons frestelse och den är redan fixad. Några julklappar har jag redan öppnat (sch.. jag tom öppnade några innan julafton). Det är väl så att ränderna går aldrig ur (eller hur man nu säger). När jag var barn tjuvkikade jag när tillfälle gavs. Det blev visst ännu lite mer tjat om mig… så ännu en gång, ha en riktigt bra dag.

Kommentarer

  1. TatluserTatluser

    Håller helt med dig Sickan, det är så mycket information numera så man i alla engagemang glömmer en del, dessutom glider ju timmarna så fort iväg så man hinner inte så mycket mera än att handla, laga mat, städa, titta på TV och filmer, läsa och skriva så är dagsprogrammen späckad.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen