Om "vetgirig"

Jag är nu en 83-årig änkling, intresserad av det mesta,företrädesvis miljö.Känner mej ej som stadsbo, trots mångårigt boende i Västerås! Efter min frus frånfälle har jag börjat skriva mycket. Har också märkt att jag blivit onödigt tvärsäker i mina åsikter. Typiskt tecken på påbörjad senilitet. Jag känner mig föranleden att presentera mig bättre. Det eftersom andra så utförligt beskriver sin bana genom livet. Under tjugo år var jag tegelbruksarbetare vid Orresta Tegelbruk. Nästföljande tio år fungerade jag som springpojke i produktionen vid Gullätt AB, dotterföretag till Gullhögens Bruk. De sista aktiva åren mockade jag grisskit vid min egen ägandes gård .Är nu åttiosex år fyllda och har behandlats för prostatacancer i tjugo år. Kan därför kalla mig en överlevare. Har skrivit en levnadsberättelse, som heter "Tango på Resi"" Ett par manus om miljö och klimat. hetande GRÖN KÄRLEK och UTOPIA, ligger i skrivbordet!

Någon som vet?

Skrevs 2017-02-14, 10:42 av vetgirig

Hej! Var är Lasse-maja? Någon som vet? Han påstod i alla fall för ett tag sedan att han oroade sig för sin hälsa!

Kommentarer

  1. silverladynsilverladyn

    Efter PT:s kommentar googlade jag lite på hans namn och hittade många fina omdömen om hans fotografier. Han verkar ha varit en mycket skicklig fotograf. De flesta av hans bloggar är också raderade. Så precis som PT kommit fram till är han nog svårfunnen. Kanske får PT en hälsning i Iggesund.

  2. TatluserTatluser

    De symtom som han beskrev i december verkar oroande, något var i obalans, hoppas han fick ett adekvat svar från undersökningen och bra behandling.

  3. vetgirigvetgirig Inläggsförfattare

    När han beskrev sina symptom så gissade då jag på någon tumör eller ditåt, och då i huvudet. Utan tvivel så kan han mycket och precis som de flesta andra gamla, så har han en kolossalt stor integritet. Jag skriver som om han lever, och det får vi väl hoppas han gör. Han har sin plats bland oss eller hur?

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen