Om "vetgirig"

Jag är nu en 83-årig änkling, intresserad av det mesta,företrädesvis miljö.Känner mej ej som stadsbo, trots mångårigt boende i Västerås! Efter min frus frånfälle har jag börjat skriva mycket. Har också märkt att jag blivit onödigt tvärsäker i mina åsikter. Typiskt tecken på påbörjad senilitet. Jag känner mig föranleden att presentera mig bättre. Det eftersom andra så utförligt beskriver sin bana genom livet. Under tjugo år var jag tegelbruksarbetare vid Orresta Tegelbruk. Nästföljande tio år fungerade jag som springpojke i produktionen vid Gullätt AB, dotterföretag till Gullhögens Bruk. De sista aktiva åren mockade jag grisskit vid min egen ägandes gård .Är nu åttiosex år fyllda och har behandlats för prostatacancer i tjugo år. Kan därför kalla mig en överlevare. Har skrivit en levnadsberättelse, som heter "Tango på Resi"" Ett par manus om miljö och klimat. hetande GRÖN KÄRLEK och UTOPIA, ligger i skrivbordet!

Köttgryta!

Skrevs 2013-10-02, 13:06 av vetgirig

Håller just på att laga en köttgryta. alla ingredienser hade jag, trodde jag, men när jag skulle reda skyn till mera sås, då fattades grädde.

Men allvetaren ”Snäller” kan nog säga mig om det duger med mjölk.

Kommentarer

  1. DidaniaDidania

    Medan vi väntar på allvetarens svar – kanske jag kan passa på att säga – att visst kan du ta mjölk (även om det blir så mycket godare med grädde) – Man kan även komma i annat beroende på smak – lingon, annan sylt, eller starkare saker – sambal olek, curry osv…..

  2. Lasse-MajaLasse-Maja

    Allvetaren, gapskrattar så alla magarna hoppar och slår mig i ansiktet… Men nu får ni väl ge er! Svaret på frågan finns i den andra tråden om samma sak. Läs där, eller Googla!

    Vetgirig: Varför ska jag ge mig? Du redigerar bort kommentarer Och Du har också haft inlägg som vi andra inte har kunnat kommentera. Samma gäller Sherry!

    Så synd om er då då då har ju inte ni kunnat sabba det hela då då?

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen