Om "vetgirig"

Jag är nu en 83-årig änkling, intresserad av det mesta,företrädesvis miljö.Känner mej ej som stadsbo, trots mångårigt boende i Västerås! Efter min frus frånfälle har jag börjat skriva mycket. Har också märkt att jag blivit onödigt tvärsäker i mina åsikter. Typiskt tecken på påbörjad senilitet. Jag känner mig föranleden att presentera mig bättre. Det eftersom andra så utförligt beskriver sin bana genom livet. Under tjugo år var jag tegelbruksarbetare vid Orresta Tegelbruk. Nästföljande tio år fungerade jag som springpojke i produktionen vid Gullätt AB, dotterföretag till Gullhögens Bruk. De sista aktiva åren mockade jag grisskit vid min egen ägandes gård .Är nu åttiosex år fyllda och har behandlats för prostatacancer i tjugo år. Kan därför kalla mig en överlevare. Har skrivit en levnadsberättelse, som heter "Tango på Resi"" Ett par manus om miljö och klimat. hetande GRÖN KÄRLEK och UTOPIA, ligger i skrivbordet!

Datorn har blivit tokig!

Skrevs 2015-07-15, 08:27 av vetgirig

Så fort jag vill in på SKYPE eller INTERNET så kommer en skylt upp: Det finns inte tillräckligt med utrymme för den begärda kopplingen. Till Silvergenerationen kommer jag men kan inte skapa varken Blogg eller Diskussionsinlägg.

Någon mer som har problem??

Kommentarer

 1. GerdGerd

  Först underbar – sen tokig! Tja, käre vetgirig datorn kanske rentav har blivit full (!) Om jag var du skulle jag tillkalla expert.

 2. Lasse-MajaLasse-Maja

  Kunde jag på rak arm säga var felet ligger skull Du få ett svar direkt! Har inget bättre råd än det Gerd gav Dig.

  För övrigt så har jag ännu inte haft en dator där programvaran varit helt problemfri. Inte ens det här nästan nyaste Windows 8 är särskilt stabilt!

 3. TatluserTatluser

  Prova att köra diskresning och diskfragmentering om du inte redan gjort det, det brukar ju lätta på tycket, du har väl titta på disken, är den helt fylld.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen