Om "seniorenredaktionen"

Vi är Seniorenredaktionen. Vill du fråga om något som rör Silvergenerationen, lämna klagomål, önskemål eller beröm så är du välkommen att höra av dig till oss.

Värdefullt – helt utan kostnad

Skrevs 2014-12-10, 14:07 av seniorenredaktionen

Tack för att ni är många som skriver flitigt här på Silvergenerationen. Och tack för att ni är så många som skriver trevliga kommentarer åt varandra, engagerar er i diskussioner som intresserar er och lämnar övriga diskussioner åt andra.

En god ton och inställningen ”leva och låta leva” är av stor betydelse för att ett forum med många olika människor och åsikter ska fungera. Det är genom att peppa varandra och lyfta varandra som seniorer blir starkare.

Kom ihåg: Det kostar ingenting att vara snäll.

Kommentarer

 1. minimalminimal

  Heja! Och God Jul
  Samtidigt blir jag nyfiken på sherrys inlägg. Vad betyder lösenordsskyddat inlägg?
  Och vad händer om jag skriver mitt lösenord i rutan?

 2. Lasse-MajaLasse-Maja

  Silver har tydligen inte sett vad de ”snälla” medlemmarna sysslade med? Kanske time att man går till botten med de ”skötsamma”(bruntungade) medlemmarna!

 3. vetgirigvetgirig

  Bruntungad! Har faktiskt inte hört det förut.Jag associerar direkt till en snusande man och vad jag vet och förstår, så är jag den enda snusaren i gänget.
  Orm kanske. Den australiensiske Brunormen en giftig och lömsk en som gärna ligger i bakhåll. Men jag har aldrig sett att den har brun tunga.

 4. minimalminimal

  Hej igen!
  Försökte under ”meddelande” nå redaktionen under namnet veteranredaktionen men kommer inte fram på det namnet
  Ställde en fråga här ovan som jag gärna skulle vilja ha svar på.
  Alla kanske vet hur man beter sig med ett lösenordsskyddat meddelande. Men det gör inte jag .
  Jag tycker att det låter hemlighetsfullt, och blir förvirrad och osäker.

 5. vetgirigvetgirig

  Jag vet inte heller. Sherry verkar att veta, vi frågar henne
  Men är det som jag misstänker, så kommer det in ytterligare moment i vårt bloggande och krånglar till för oss. Det är väl inte bra?

 6. minimalminimal

  Du menar utan lösenordskyddat? Det tycker jag också. Men jag får tydligen inget svar på vad lösenordsskyddat betyder eller vad det innebär? Om jag avslöjar hela mitt inkognito då?

 7. vetgirigvetgirig

  Det kostar inget att vara snäll. Det gör inte det, men det är en stor konst att vara det. Einhorn påstår så i en bok som jag tycker alla bör läsa.
  I många år har jag haft förmånen att få vara med i Silverrävarnas gemenskap. I början blev jag lätt störtförbannad om någon uttalade sig litet för påstående. Nu med stigande ålder och några ytterligare krämpor så har jag lugnat ned mig och inser att vi alla har små hämningar att dras med. Hämningar som gör att vi ibland känner oss påhoppade. Bortse från dem och släpp inte hämningarna loss.

 8. Berit KBerit K

  Så trevligt det låter, ska försöka följa i dina spår, för du har ju så rätt. Om man blir arg på något skrivet av någon är det ju bara att strunta i det, därför går jag inte in på lösenordsskyddade bloggar! Vem vet vad som döljer sig där? Fast det var kanske litet för elakt sagt!?

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen