Om "seniorenredaktionen"

Vi är Seniorenredaktionen. Vill du fråga om något som rör Silvergenerationen, lämna klagomål, önskemål eller beröm så är du välkommen att höra av dig till oss.

Hej alla bloggare!

Skrevs 2014-06-05, 10:55 av seniorenredaktionen

Vi har uppmärksammat att det för vissa inte fungerar att klicka på vissa inlägg eller kommentera utan att man loggas ut. Vi har kontaktat vår webb-byrå som undersöker vad som inträffat.

Vi beklagar att det här skapar besvär för er, och hoppas att det snart ska fungera bättre. Eftersom vi inte har lyckats lokalisera felet kan vi dock inte ange hur lång tid detta kan ta, och hoppas att ni kan visa tålamod under tiden.

Annika/

Veteranenredaktionen

Kommentarer

 1. ethaetha

  Om möjligt, gör det svårare att skriva låååååååååååånga rubriker till bloggar och diskussioner. De tar orimligt stor plats vid upprepningar.

 2. gunillagogunillago

  Aldrig, vetgirig, det skulle vara oskäligt. Problemet med utloggning kämpade jag med i förrgår (tror jag det var). Blev utkastad så fort jag ville kommentera. Trist.

 3. Sherry

  långa rubriker till bloggar och diskussioner har inte alls med detta fel att göra etha..Men det är kanske bara du som inte gillar vilka rubriker man sätter?

 4. Sherry

  Vetgirig! Att någon tar sig ”friheten ” att ta bort kommentarer är detsamma som man tar bort text med ett suddgummi. Det som inte passar kan man ju sudda bort och det är fortfarande fritt fram för det i Sverige, amen.. Sen har det som du skrev om inte alls med att silvergenerationen inte funkar, inte alls..

 5. Lasse-MajaLasse-Maja

  Självklart kommer spekulationerna igång då ett sådant här smygande fel uppstår. Men tack ändå, för just nu verkar DET felet vara avhjälpt.

  Nu fungerar det hyfsat men Silvergen borde kanske gå tillbaka och läsa vad som skrivits tidigare om fel på sajten. Jag orkar inte tjata och som vuxen människa skall man inte behöva tjata.

  En chef sade så här till mig en gång då jag kom in och talade om att jag hade gjort ett grovt fel: – Alf Du skall veta det att en gång är ingen gång, men två gånger är en gång för mycket!

  Trevlig Pingst!

 6. GerdGerd

  Glad Hänryckning önskar jag oss alla på Silvergenerationen, som nu fungerar. Tack redaktion och webb-byrå för bra jobb!

 7. Sherry

  Ja verkligen Etha! Jag slog tån i en byrå igår och jag är alldeles blå om foten..Men med mycket kärlek försvinner det..Trevlig pingst. S.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen