Om "seniorenredaktionen"

Vi är Seniorenredaktionen. Vill du fråga om något som rör Silvergenerationen, lämna klagomål, önskemål eller beröm så är du välkommen att höra av dig till oss.

Gott nytt år!

Skrevs 2014-01-02, 10:50 av seniorenredaktionen

Önskar er alla ett riktigt fint 2014 och ser fram emot många intressanta, glada, tankeväckande, spännande, roliga, debatterande och åsiktsspäckade inlägg.

 

Vill även påminna om att när ni använder bilder i era blogginlägg – använd då bara bilder ni själva äger rättigheten till. Det är frestande att använda bilder man hittar på andra platser på nätet, men om man inte har köpt loss bilden eller frågat fotografen om tillstånd så har man inte rätt att använda den.

God fortsättning!

 

/Frida

Kommentarer

 1. Lasse-MajaLasse-Maja

  God fortsättning till Er också på Veteranenredaktionen. Det här med upphovsrätten gäller inte bara bilder utan i princip allt man gör. Foto är bara en av många uttrycksformer. Och det är ju även så att om någon upptäcker att man olovligen använder deras material så kan man bli dömd och få betala både alster och skadestånd. Jag lägger själv inte fingrarna emellan om och när jag upptäcker att någon nyttjat det jag gjort.

 2. TatluserTatluser

  Men vad jag känner till får man göra kortare textutdrag med hänvisning till var man hämtat utdraget, med syfte att intressera flera läsare till hela texten.
  God fortsättning till er på Veteranen.

 3. minimalminimal

  Gott nytt år till er också-
  Men då undrar jag : När man ibland på olika medier (tror att det är facebook eller youtube) ser knappen dela. skulle man kunna få in en sådan delning på denna sida?
  Har hittat sådana fantastiska filmsnsnuttar på några minuter på youtube. Hur gör man i så fall

 4. Sherry

  Gott nytt år på er själva veteranredaktion…
  Filmsnuttar på Youtube är offentliga, olistade eller privata. Så dessa som är offentliga kan man använda annars skulle det inte stå där..

 5. Lasse-MajaLasse-Maja

  Det enklaste att dela youtube och andra klipp är att kopiera in länken med videon Du vill visa. Att länka eller dela är OK men det är ändå upphovsmannen som äger rättigheterna.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen