Om "gunillago"

Återuppståndelse är inte att förakta. Saknat att kunna se vad ni har för er och vad livet erbjuder så här på "senhösten". 73-årig ålderstrött tant med lite att berätta, men en del att fundera över. Livets mättnad griper tag på ett särskilt vis.

Tillbaka

Skrevs 2019-11-05, 14:08 av gunillago

Ja – inte i ålder även om man kan befara en sådan utveckling. Väntar på att snart bli sugen på att ha en napp i truten.

Livet hoppar omkring i sin snäva klausul som en instängd loppa i ett uppochnedvänt glas. Instängt, isolerat och till synes utan hopp fast hoppandet pågår tills syret tar slut. Men, man är ju ingen liten aningslös insekt. Tvärtom – lite väl insatt i tillvarons märkligheter. Det okända har en tendens att göra sig påmint lite som det faller sig. Ska inte gå in på det – men hys hopp! Även om det tycks endast fylla ett glas.

Återkommer om detta med gravar.

Kommentarer

 1. PaulThomasPaulThomas

  Lite att berätta men en del att fundera över känner säkert fler av oss. Men visst finns NÅGOT att berätta?

  Såg ett nytt projekt nyss på TV. Meningsskiljaktiga personer ska få chansen att personligen träffa sin meningsmotståndare. Ska få diskutera som folk istället för giftiga påhopp på nätet. 7000 människor har anmält sig till detta!

  Dessutom (för att hoppa runt bland ämnena) har man hittat massor av mammutben i Mexiko. Eventuellt resterna av en mammutfälla. De stora djuren jagades alltså av dåtidens mexikaner.

  Man beskrev också att 38 miljoner människor lever under fattigdomsgränsen i USA.

  (Det händer iallafall en hel del grejer där ute som de instängda insekterna har utsikter att inse.)

 2. TatluserTatluser

  Det kan givetvis ibland kännas svårt att se framåt, särskilt om man befinner sig i instängdhetens trånga vrår, men numera ger ju skärmen ändå en viss väg utåt, för min del bär benen fortfarande och benen bär friskt, men nacken ger sig tillkänna allt mera och jag skyller på för mycket av min lek på skärmen. Jag önskar dig mindre instängdhet bästa ”gunillago”.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen