Om "gunillago"

Återuppståndelse är inte att förakta. Saknat att kunna se vad ni har för er och vad livet erbjuder så här på "senhösten". 74-årig ålderstrött tant med lite att berätta, men en del att fundera över. Livets mättnad griper tag på ett särskilt vis.

Tidens språng

Skrevs 2020-05-18, 17:19 av gunillago

 

Känner en stor tacksamhet över era fina inlagor här.

Är nu i ålderns högtidliga era, jag också, och kan se tillbaka på ett skiftande och växlande liv som så många av oss. Har lärt mig att värdera mina livsupplevelser och finner att tiden bär med sig en fantastisk möjlighet till eftertanke och bearbetning. Livet kan tyckas så betungande och komplext, men får man tiden i sin hand växer ens insikter om hur värdefullt åldrandet är.

I denna världsomvälvande era får vi en möjlighet att omvärdera vår omtanke gällande våra medmänniskor och hur viktigt det är att se oss ur ett annat perspektiv än det som annars varit gällande. Planeten Tellus som är en del av ett oerhört stort Universum står inför en världsomvälvande förändring är min tanke och det ger mig ett visst hopp, även om det ter sig mörkt just nu.

Ha det så gott det går där ute i det villande livet och hoppas att fler förstår att detta kan vara vägen till en slags förnyelse av människogemenskapen.

 

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen