Om "gunillago"

Sjuttitre-årig kvinna som kommit att intressera sig för åldrandets speciella kontur. Meditativ verklighet gör en något extra nyfiken även om jag vet att vi också lider ibland av diverse åkommor och annat distraherande i verklighetens dis. Livets mättnad griper tag på ett särskilt vis... Har arbetat i omsorgerna för äldre och psykiskt och fysiskt funktionshindrade, förutom mitt måleri. Gården som visas var en älskad plats. En gammal kaptensgård i Småland.

Hur man missar en tid

Skrevs 2017-11-27, 14:08 av gunillago

Oj, det där med läkartider är en speciell historia.

En remitterad läkartid, som jag först missade genom att komma till en tom och låst Vårdcentral – det var söndag!! Stapplade mig hem och slängde mig i soffan. Genomlider en tid just nu med yrsel, trötthet och mörkerförvirring. Inte helt enkelt att passa en morgontid en måndag, av alla dagar. Skulle naturligtvis ha ändrat denna till en tid på eftermiddagen. Det hade passat mig betydligt bättre.

Så, när klockan ringer 8 på morgonen dagen efter är jag så snurrig att jag efter ett toabesök lägger mig igen och somnar genast. Tro sjutton att jag missade min morgontid på VC. Ett remitterat besök, som sagt. Bara att boka nytt besök och generat försöka förklara mig.

Bildresultat för missad tid vårdcentralen

Hade det sett ut så här hade jag inte missat besöket…

Kommentarer

  1. PaulThomasPaulThomas

    Fin bild. Man skulle önska att alla vårdsökare finge glida över detta spegelblanka vatten till Vårdcentralen. Givande, men utan att behöva ro, men ändå så rogivande.

  2. Elvira37Elvira37

    Klart vi skulle ro! :-) Muskler är ju en färskvara. De duger inte att glida in till vårdcentralen utan att åtminstone försökt anstränga sig för att komma fram.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen