Om "gunillago"

Återuppståndelse är inte att förakta. Saknat att kunna se vad ni har för er och vad livet erbjuder så här på "senhösten". 74-årig ålderstrött tant med lite att berätta, men en del att fundera över. Livets mättnad griper tag på ett särskilt vis.

Hej igen!

Skrevs 2020-01-17, 22:45 av gunillago

Får medge att den instängda loppan har hittat ut igen.

Har nu efter en tids eftertanke sagt upp min mormors och min dotters grav. Ingen mening att behålla det som ingen annan kan ta över. Så var det med det. I minnet väl bevarade.

I denna mörka men ljusnande tid ( iaf hos mig, fast januari ännu inte öppnat ljusporten) så ter sig framtiden relativt hoppfull, trots burkars förmåga att hålla stängt. Jo, jag vet – tiden rinner ut för oss alla – men man kan ju se den ljusa sidan om man vill. Det kan vara svårt att få något gjort, men synen har ändå fått hjälp på traven. Tårande och torra ögon behöver få klart för sig att nya glasögon som inte är så djupt försänkta i kinden underlättar. Man behöver då inte hela tiden få salta stänk på glasen.

Fortsatt nytt och gott 2020!

Kommentarer

 1. BirgittaMBirgittaM

  Hej igen Gunnilago!
  Roligt att du är på banan igen. Det är alltid intressant att läsa dina reflexioner. Visst kan man glädjas åt ljuset, både inombords och utomhus.

 2. PaulThomasPaulThomas

  Ögonrinn, starr och försämringar sätter gränser.
  Skönt ändå med lite positivt go!
  Och jag vill säga: Vad är ljuset i tunneln years ago, mot ljuset hos Gunnilago?

 3. silverladynsilverladyn

  Vad härligt att höra. Tror att vi är flera som känner som du. Precis som du funderar jag över hur jag ska göra med våra gravar framöver. Troligtvis blir det en 25-årsförlängning av gravrätten så slipper man ta ett slutgiltigt beslut om att ha kvar eller att inte ha kvar.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen