Om "kylling"

Jag har varit med i Silvergen sedan början av 2006.Skrev ett inlägg och åkte utomlands ett bra tag. Åter på hemmaplan sedan 10 månader. Trivs med tillvaron i alla dess delar. Har alltid varit en föreningnsmänniska och haft många politiska uppdrag. Född i Landskrona varifrån jag flyttade i 20-års åldern, upp till det vackra Sundsvall. Där stannade jag - vi - i drygt 40 år och återvände till Skåne och Helsingborg för drygt 10 år sedan. Mina "uppdrag" i dag, är att vara ordförande i SeniorNet Helsingborg. En förening för 55 + som sysslar med allt vad som tillhör datorer etc. Drygt 350 medlemmar är vi. I övrigt sitter jag med kommunfullmäktige och är ordförande i Teaterstyrelsen. Dessa verksamheter och några till gör livet behagligt och intressant. Helsingborg - Sundets Pärla är med sitt läge mitt emot Helsingör och Kronborgs slott en av de "vackraste" platser som finns!!! Utanför våra fönster - cirka 200 meter ut i Öresund - kan vi varje dag skåda en intensiv sjöfart. Inte minst alla de lyxkryssningsfartyg som regelbundet passerar. Solnedgången har vi koll på året om. På vintern sjunker solen ner bakom Lousiana i Danmark och på sommaren ner bort över Kattigat. Mina yrken: Polis 12 år, skadereglerare 8 år, ombudsman i SKTF och TCO 18 år och liten företagare i cirka 10 år.

Polisens kris – folkets kris? – illusionen av handlingskraft – Ledarsidorna.se

Skrevs 2017-07-18, 14:07 av kylling
Var god vänta….säger polisen!
Nu synes vi ha delat in folket i flera klasser. En del har ett absolut skydd till 100 procent och det är statsråden och en mängd i deras närhet och några till .De är omgivna av säkerhetspoliser. Nu ska några grupper till få en särskild ”bevakning”…- journalister, det är förtroendevalda och konstnärer -.
Men resten av folket som drabbas av våld, inbrott, bedrägerier och annat? Människors lika värde – sägs det!
När man måste prioritera allt som ska göras, blir annat lidande. Ju mindre resurser – ju mer måste det prioriteras.
Man torde kunna tänka såhär: De styrande ser om sitt eget hus – medan folket lämnas åt sig. Folket får bli sina egna livskonstnärer – och då får de ju skydd – de är ju konstnärer!
Hälsningar från…Kylling

Kommentarer

  1. TatluserTatluser

    Det blir väl dags att skaffa en skott- och slagsäker robotvakt som med oövervinnlig styrka larmar och fångar tjyvarna och låser fast dem så har polisen bara att komma med lastvagnen och köra iväg dem till häktet.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen