Om "minimal"

Tycker om blommor och en katt, en katt som en gång dömdes ut av veterinär som varande för tjock. Eller överviktig, som veterinären så fint uttryckte sig "Tror jag inte" replikerade jag, "det är bara päls!". Men så var tydligen inte fallet, "känn själv.. Kan du känna revbenen under pälsen?" undrade veterinären. Och revbenen var mycket riktigt lite svåra att upptäcka. Så nu går kissekatten på bantning. Och jag, som sympatiåtgärd sedan detta nedslående faktum visade sig vara sant, dricker nu bara ett glas vin om dagen.

Utfluget

Skrevs 2016-08-05, 15:43 av minimal

Inte har de städat efter sig heller. Utan ett ljud bara flyttade de ut. Först var det bara en. På kvällskvisten. Jag låste in katten och gick och la mig och sov. På morgonen var boet tomt. Inget meddelande eller ord till tack. Det blir till att ta fram stora städspannen. Undrar om där finns fågellöss? Tyckte att det började klia betänkligt i ansiktet efter min okulärbesiktningSAM_6388 SAM_6393 SAM_6400

 

 

 

Kommentarer

  1. AmandaAmanda

    Ja vad det är tråkigt! Våra talgoxungar gjorde likadant! En dag kunde man se ett litet fågelhuvud i gluggen i holken, och nästa dag var alla borta! Men jag hoppas att de kommer tillbaka i vinter.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen