Om "minimal"

Tycker om blommor och en katt, en katt som en gång dömdes ut av veterinär som varande för tjock. Eller överviktig, som veterinären så fint uttryckte sig "Tror jag inte" replikerade jag, "det är bara päls!". Men så var tydligen inte fallet, "känn själv.. Kan du känna revbenen under pälsen?" undrade veterinären. Och revbenen var mycket riktigt lite svåra att upptäcka. Så nu går kissekatten på bantning. Och jag, som sympatiåtgärd sedan detta nedslående faktum visade sig vara sant, dricker nu bara ett glas vin om dagen.

Grannar

Skrevs 2016-07-17, 12:09 av minimal

Jag har fått grannar. Vägg i vägg. Just bakom ventilen där vinet spretar in.SAM_6171En koltrasthona. Blickstilla och tyst. Bara näbben syns. Nästan som en vinkvist. SAM_6186

 

Kommentarer

 1. AmandaAmanda

  Men nu? Är det en andra kull eller? Vi har en koltrast som envist fortsätter att sjunga i skogen utanför huset. Den kanske också har en fru som ligger på ägg nånstans.

 2. Lasse-MajaLasse-Maja

  Snacka om kamouflage, hade Du inte beskrivit var fågeln befinner sig hade man tvingats förstora bilden rejält och granska varje detalj så kanske man upptäckt ögat på fågeln.

  Snyggt jobbat och Du verkar fått en bra snits på Ditt fotograferande! BRA!!!!!!!!!!!!!!

 3. minimalminimal Inläggsförfattare

  Kanhända det är sent Amanda. Jag vet inte så noga. I alle fall verkar det manliga stödet vara försumbart. Tror att honan själv får hitta sin mat, (Ibland är boet tomt) och någon mästersångre hör heller inte av sig.

 4. minimalminimal Inläggsförfattare

  Det är en fågel som flyger förbi mitt fönster hela tiden.
  Tror att det är koltrasthannen. Nu när solen skiner blir det ju varmt för honan, är min gissning. Hon måste väl få något som svalkar. Hör att det snackas en aning från boet. Diskret. Och i morse satt hannen som orörlig staty på bokanten, medan honan passade på att få lite luft under vingarna kan jag tro.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen