Om "nitanita"

saker som jag gillar, baka, datorn, inredning, umgås med mina barnbarn, är gift, f d sjuksköterska,

hej BirgittaM !

Skrevs 2017-07-14, 16:23 av nitanita

539489__lol_p

”Sommarprat och bloggande”,

hej BirgittaM,

tack för din fina inlägg !!

Annars tycker jag att Silvergenerationen är världens tråkigaste blogg.

 

Kommentarer

 1. vetgirigvetgirig

  Om Du tycker så om Silvergensbloggen. varför knappade Du in dig på den? Men det syns tydligt att vi alla behöver lägga manken till för att hålla liv i den. Du kommer ju igen med lite friskt blod. Eller hur? Allt gammalt groll slängs?

 2. TatluserTatluser

  Det är inte så lätt att komma med tjolittan när de svala och torra sommardagarna mest går till att försöka stimulera rödbetor, mangold och bönor och samtidigt försöka hålla finkarna borta från de arma bladen som försöker växa men ständigt snoppas av. Visst finns det underbara rosor som man naturligtvis njuter av liksom en hel del annat blomster, men denna konstiga sommar skapar viss oro som tränger sig på, man har sannolikt inte så många ytterligare somrar att njuta av när man tar börjat ta de första stegen mot nittio -hua och när ska den riktiga sommaren komma, någon kanske vet.

 3. vetgirigvetgirig

  Vi, Dina kollegor på den här bloggen, har blivit äldre, sedan Du var inne på den senast. Och det går fort som fan på upploppet! Kom Du gärna med något roligt, som skingrar tankar.

 4. GerdGerd

  Din signatur ger mej vissa känslor. Jag antar att du tidigare kommenterat någon av mina bloggar på ett för mej annorlunda sätt. Du är välkommen som du är – pigga gärna upp Silvergenerationen med fler söta katter – och inspirerande roliga inlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen