Om "Gerd"

Trettiotalist som har ägnat arbetslivet åt ledarskap i offentlig förvaltning och i ideell organisation. Fritidspolitiker på 60- och 70-talet.

Vardagsdramatik

Skrevs 2019-01-19, 16:07 av Gerd

I min annars rätt stillsamma tillvaro blev det igår dramatik. Jag blev hämtad och körd i ambulans till Huddinge sjukhus. Näsblodet forsade milt sagt (efter en lätt snytning). Innan dess visste jag inte att ett av flera medicinpiller var blodförtunnande. Nu vet jag ! Jag blev väl omhändertagen på sjukhusakuten men det tog sin tid. Ena dottern tog emot mig hemmavid på sen eftermiddag och jag kunde äntligen slappna av.

Kommentarer

  1. bebebebe

    Sån tur att Du överlevde! Du får väl skaffa blodstoppande bommulstussar, som var ganska effektiva på min tid. Fast då var ännu inga mediciner inblandade. Sköt om DIg!

  2. AmandaAmanda

    Det var ju för väl. Och att inte väntetiden blev för ohygglig. Med tanke på halkan så kan man ju befara det värsta, men halkan kanske tas om hand på en annan avdelning! Sköt om dej!

  3. Jalle

    Jag vet hur det är eftersom jag äter blodförtunnande och lätt får olika blödningar. Det finns en bra hjälp mot näsblod som heter stop-hemon fibrer av kalsiumalginat som jag brukar använda. Det är besvär med blodförtunnande mediciner, jag var tvungen att ta bort en hudförändring (cancer) och måste upphöra med medicineringen fem dagar för att de skulle våga skära i mig, med de risker det innebar, pest eller kolera, men jag överlevde.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen