Om "Gerd"

Trettiotalist som har ägnat arbetslivet åt ledarskap i offentlig förvaltning och i ideell organisation. Fritidspolitiker på 60- och 70-talet.

Semestertider

Skrevs 2017-08-11, 17:35 av Gerd

”Telia har väl sina telefoner att tänka på”, skulle kanske Hasse Alfredsson ha sagt. Min fasta telefon krånglar. Inte bara den – tvättmaskinen läcker vatten ut på golvet. Jag är fullt sysselsatt med att försöka få kontakt med Telia och Cylinda. Hittills har jag inte lyckats. MEN Kommunens fixarjocke fungerar. Han var här igår och rensade i tvättmaskinens inre. Där fanns inget som hindrade vattenflödet att gå den rätta vägen så likväl fortsätter läckaget ut på golvet.

Men nu har jag lagat och ätit en god middag med 1 glas vin därtill. Jag hade gott om ostbitar, som jag rivit och tillagat en ostpaj av, en färgglad en med svarta oliver, tomater, purjo och broccoli. Till ostpajen serverade jag rimmad lax. Min matlust är liten så jag anstränger mej att tillaga aptitretande god mat. Idag åt jag riktigt duktigt!

Kommentarer

  1. TatluserTatluser

    Strul med sådant som självklart ska fungera, ja det väcker alltid bekymmer och krångel i vardagsrutinerna, då blir det naturligtvis ett lyft med god mat på bordet, mat som man själv blandat ihop och som väcker den slumrande aptiten.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen