Om "Gerd"

Trettiotalist som har ägnat arbetslivet åt ledarskap i offentlig förvaltning och i ideell organisation. Fritidspolitiker på 60- och 70-talet.

BreDyrt

Skrevs 2018-09-14, 11:00 av Gerd

Bregott kostar i min ICA-butik 25.90. Det nya BreOliv kostar 47.90 (!) nästan dubbelt så dyrt, BreDyrt! Undrar om det nya är dubbelt så bra/gott/nyttigt.?

Kommentarer

 1. PaulThomasPaulThomas

  Många varor ter sig orimligt dyra. Man skulle nog baxna om man fick veta tillverkningspriset för vissa varor. För oss (som båda har pension under tio tusen) är mycket på tok för dyrt. Margarin kommer inte på bordet över huvud taget! Det goda smöret får jag endast njuta i flytande form har läkarvetenskapen kommit fram till.
  Den populära ”nyttighetstrenden” har nog gett produktutvecklarna fnatt, de försöker kränga det mesta och med lurig reklam.

 2. gunillagogunillago

  Förvånar mig inte. Den torka som varit förhärskande i Medelhavsländerna de tre senaste åren gör oliver dyra. Maten kommer att långsamt öka väsentligt i pris.

 3. GerdGerd Inläggsförfattare

  Zeta kundforum har svarat en helsida på min propå om dyrt matfett. Kort sagt så menar de att BreOliv är en produkt med enkelmättat fett, olivolja och sheafrukter är hälsosammare (och dyrare) än mer mättat fett, som finns i mejeriprodukterna.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen