Om "Gerd"

Trettiotalist som har ägnat arbetslivet åt ledarskap i offentlig förvaltning och i ideell organisation. Fritidspolitiker på 60- och 70-talet.

År ut och år in med Silver

Skrevs 2014-12-10, 13:32 av Gerd

Silvergenerationen är en bra blogg- och diskussionssajt. Vi som varit med länge har gillat att skriva och dessutom uppskattat varandra. Därför är vi kvar år ut och år in… Därmed inte sagt att Silver är en mesig plats, vi har olika uppfattningar i sak förstås. Vi är ju olika vi människor men tonen har alltid varit god så när som i några undantagfall på sistone. Jag tänker inte fördjupa mej i dessa undantag.

Jag önskar alla gamla och nya silverrävar liksom veteranredaktionen en God Jul och ett Gott Nytt År 2015

Kommentarer

 1. vetgirigvetgirig

  Jag gör som Gerd. Jag tackar redaktionen och alla övriga skribenter, önskar också alla en God Jul och Ett Gott Nytt År Dessutom tackar jag redaktionen som låter oss fåtaliga ha vårat forum i fred, för att på ett vänligt sätt tredskas med varandra. Kan låta illa ibland, men som tur är så bor vi långt ifrån varandra. Och tänk på att det aldrig är så illa som det låter, det är ännu värre.
  Skämt åsido bra att vi har det här forumet så länge vi kan och orkar!!!!!!!!!!!!

 2. bebebebe

  Tycker det är lite tidigt att önska God Jul och så. Men tar ingen strid om detta. Instämmer i glädjen över att Silvergenerationens site ännu får finnas kvar och dessutom i mitt tycke fungerar tekniskt förvånansvärt bra.

 3. AmandaAmanda

  God Jul önskar jag också där jag sitter med min pepparkaksdeg i kylskåpet. Får väl bli några hjärtan av den i morgon! Många jag känner har slutat baka pepparkakor, men jag tycker att det är så roligt!

 4. GerdGerd Inläggsförfattare

  God jul blir det här med Mammas fruktkaka, som jag ska baka idag och jag gillar verkligen att baka den. Receptet, som hon i hemlighet skrev av då hon var hushållselev 1928, är värt att ta strid för om det mot förmodan skulle krävas.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen