Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Vad är bildning?

Skrevs 2018-02-12, 15:30 av PaulThomas

I går var vi i byns vackra kyrka. En kammarkör sjöng det finaste tänkbara för oss i den fullsatta kyrkan. Sundsvalls kammarkör, dirigerad av Kjell Lönnå var ett sagolikt vackert uppträdande! Populära musikstycken som vi alla kände till och lite småprat, vitsar däremellan. Fri entré var det, även om man framhöll det goda arbetet som Läkarmissionen bedriver. Kollekten gick till Läkarmissionen. Kjell framhöll hur besvärligt vissa människor har det i världen. Många får gå miltals för friskt vatten. Vi här i Sverige inte bara duschar i dricksvatten, vi skiter i dricksvatten! Tänkvärda ord från den fryntlige Lönnå.

På tal om bildning. Fantastiskt att kunna bilda en så skönsjungande kör. Lite lagom småroliga var dom också.

isbildning

Här har kommit mer snö i flera omgångar. Idag kom ytterligare 15 cm. Snart blir det svårt att få undan snön. De gångar vi har att gå i är smala och djupa…

Kommentarer

  1. bebebebe

    Jag tycker landsorten är ogin med sin snö. Varför all snö på vischan? Inte ett anständigt skidspår hos oss i norra Stockholm. Tur att jag är så gammal att jag inte ens bör längta längre efter en skidtur.

  2. Jalle

    För min del så får gärna vischan behålla all snö, i mer bebodda trakter så ställer den bara till elände. Här brukar ett gäng idioter, varje vinter, släpa in en massa snö till Gamla stan för att göra ett skidspår. Du får väl ge dig dit då bebe, då kanske du får se Tjabo också för han brukar vara där och titta på dumheterna. Men håll ut, om en och en halv månad kommer våren!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen