Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Tvättsvampar är vi allihopa..

Skrevs 2017-12-04, 12:28 av PaulThomas

Medan hackspetten jobbar på sin hackerattack utanför köksfönstret läser jag att vi alla härstammar från tvättsvampar. De senaste rönen tyder på detta faktum. Kanske inte alla och envar känner sig beredda att acceptera sin nyvunna härkomst.

 

drick

Tänk även på att en vit jul kan vara nog så skoj, anser även barnen såklart.

Kommentarer

  1. Elvira37Elvira37

    De är ju i alla fall trösterikt att det måste ha varit rätt länge sedan. Det måste ju ligga någonting i det efter som vi består mest av vatten. – och vi gillar att bli kramade. Att frysa är inte kul – då blir vi bara stelare och stelare, precis som svampen
    En vit -men inte kall vinter och en god jul önskar jag dig i alla fall! :-)

  2. TatluserTatluser

    Ja, allt liv kommer ur växtriket, det var ett mycket intressant som SvT Vetenskap delgivit oss, om livets begynnelse på klotet, för den som är nyfiken är ju dock frågan vad var det som gjorde att processen startade, livets första steg så att den där svampen uppstod, men det får vi väl aldrig svar på.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen