Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Tala är Silver

Skrevs 2018-06-02, 14:55 av PaulThomas

Stiltje råder på vår tidigare sjudande sida. Finns inget att skriva om?

Till stenmuren har mössen flyttat. Där tycks de trivas gott. Bra skydd och nära till fågelmatningen. Alltid tappas det några nötter ner i gräset. Nyligen tittade musen fram i solskenet och prisade sitt solida boende. Bra att stenmuren blev till glädje även för andra livsformer på tomten.

2018maj 019

Några rosor växer innanför muren precis där rådjuren hoppar över. Därför  håller jag nu på att höja murkrönet med flera stenar. Dessa lägger jag ganska försiktigt på plats för att inte irritera mössen.

Värmen ska tydligen fortsätta ett tag till. Njutbart för vissa, en plåga för andra. Folk som vinner pengar brukar ofta hävda att de vill resa till ”värmen” jag förstår dom, värmen är underbar och rätt ovanlig i Sverige.

Det är till och med så att svetten har sipprat fram rejält under gymnastikpassen. Likadant under gräsklippningen.

Skön sommarupplevelse!

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen