Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Streck på dig!

Skrevs 2018-06-11, 06:28 av PaulThomas

Vad blev det av mig?

-En streckgubbe!

streckgubbe4

Kommentarer

 1. bebebebe

  Ja
  Du blev kanske en streckgubbe
  En streckgubbe
  Men en streckgubbe
  som fastnade på papperet
  Det är inte alla
  som gör det
  Grattis

 2. PaulThomasPaulThomas Inläggsförfattare

  Efter min söndagspromenad brukar jag göra något trevligt. Nu den 10 juni gjorde jag några bilder i datorn. I ritprogrammet Microsoft Paint (det allra enklaste) växte några streckgubbar fram. Bland annat detta självporträtt.
  På tisdagar och torsdagar fortsätter jag med en timmes gymnastik på egen hand. Nu har dock frugan visat intresse av deltagande. Så varför inte?
  Nyttig sommar stundar…

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen