Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Snart drar helgerna igång

Skrevs 2017-11-29, 11:35 av PaulThomas

kärleksfulla

Kommentarer

  1. Elvira37Elvira37

    Dags att plocka fram adventsljusstakarna till helgen. Varken förr eller senare – utan ljust då :-) Då vet man att det är tid att börja planera julen….

  2. silverladynsilverladyn

    Ja helgerna kommer oavsett om man vill det eller ej. Man får vara tacksam att det än så länge är frivilligt att ”fira” dessa med julpynt och ätbart som många upplever som oumbärliga under dessa helger.

  3. TatluserTatluser

    För min del njuter jag helgdagarna enbart med att tända de eldrivna adventsstakarna och göra mina julköttbullar med extra sting av kyndel och så blir det en ugnsstekt skinka och egenodlade rödbetor med ägg och sill, detta kommer fram på bordet under helgdagarna och så lägger jag mors broderade juldukar på borden. Nyårsafton firar jag tillsammans med ett par grannar och då rensar vi det mesta som är kvar av julbordet, därmed är helgdagarna avklarade.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen