Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Sjukvårdsreformer här & där

Skrevs 2017-06-08, 17:45 av PaulThomas

donaldcare

Kommentarer

  1. vetgirigvetgirig

    jag håller med Dig! Jag hade väldigt ont i vänstra skuldra och axel, sökte för det och husläkaren diagnostiserade problemen till både framåtrullad axel och frusen axel. Och att jag skulle få dras med det mycket länge. Men ingen hjälp med att bota och minska smärtan. Annat än tabletter. Hade en aning om varför jag hade smärta. I min ungdom var jag en ganska duktig ”långsam hockeyback”. På den tiden var det populärt att förlänga klubban genom att kasta sig efter en flyende forward, jag slog vänster axel ur led gång på gång. Jag fick tag på en massös som liknade Tamara Press. Hårdhänt som bara den, och ”jädrar” vad med muskelknutar runt vänster skulderblad hon löste upp. Men det kostade ”multum” för mig. Har ännu inte fått tillbaka smärtan.

  2. TatluserTatluser

    Det gäller att vara förutseende, inte krypa under bilen om den inte står på betongstöd och det är inte alltid pengar som hjälper kroppsskador, väldigt mycket bygger på spänstig tankeverk, tyvärr inte alltid så lätt!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen