Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Sept

Skrevs 2018-09-15, 13:04 av PaulThomas

Så är hustrun tillbaka igen. Hon for iväg med taxi klockan fyra på natten. Operation skulle företagas dagen därpå i Lindesberg. Så skedde ock.

Själv ordnade jag med allt här hemmavid. Själva opererandet med avsågning, mejsling osv tog lite över en timme. Fjärde dagen svängde åter en taxi in på tomten. Då var allt fixat.

Eftersom ingen bärplockning stundar så har jag gjort en bukett med blåbärsris som står på köksbordet. På toaletten står lingonris och kråkbär. Därmed får hon ändå en liten kontakt med skogens gåvor.

2018sept 040

2018sept 045

Röntgen2

Kommentarer

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen