Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Regntunga skyar

Skrevs 2019-08-05, 15:36 av PaulThomas

Inte är det svårt att glädjas åt det lilla. Som att en hare kom skuttande häromdagen. Jordbrukande grannen påstår att de inte sett hare på trettio år. Nu har den övernattat på vår tomt flera nätter. Den hoppar så glatt omkring, gör krumsprång, som inom hästdressyren kallas kapriol. Dvs en bakåtspark mitt i språnget.

2019aug 011

Frugan stapplar omkring och plockar svarta vinbär, potatis och hallon. Vi trivs fortfarande med vårt vågade beslut att dra iväg upp till Hälsingland. Det är inget vi på något sätt ångrat.

Vår Silvergenerationssida har det däremot inte så bra. Är det helt enkelt så att för få skriver inlägg. Ja, visst vore det roligare om fler ville åstadkomma någon rad eller så. Gör så här om du inte bloggat något ännu: Skriv ner vad du arbetat med. Det kan räcka så. Ditt arbete kan sedan ge intressanta följdfrågor mm.

Själv har jag jobbat inom reklamtryck, som trappsnickare i Småland och som metallarbetare.

Skadar inte att våga prova. Lycka till!

Kommentarer

  1. gunillago

    En sån liten sötnos!! Tänk att få se en liten like springa omkring. Här finns katter, så en liten skuttare skulle nog inte våga visa sig i vårt område.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen