Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Ragga sockor

Skrevs 2019-01-08, 13:11 av PaulThomas

Nu har den tiden infallit då raggsockorna känns som mest motiverade. De är riktigt sköna att tassa omkring med på fötterna.

Sedan vesslan tomtade omkring här på julafton har vi inte sett skymten av några möss. Var den en förklädd tomte? Som lagt alla möss i sin magsäck?

Idag är en klass 2- varning utfärdad för området. Än märks inte röken av någon vind överhuvudtaget. Men vem vet vad vädergudarna har i sitt sinne?

2019jan

Kommentarer

  1. Jalle

    Är det en raggsocka på bilden eller är det en tjocksocka? Som barn fick jag lära mig att när man spinner ull till raggsockor ska man spinna i rikligt med getragg. Det behövdes en viss fingerfärdighet till det.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen