Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Nya vägen

Skrevs 2020-07-22, 10:55 av PaulThomas

Så blev då nya vägen klar. Grävarn började klockan 7 på morgonen. Han grävde sen i 6 timmar oavbrutet. Stenar och stubbar plockades upp utan besvär.

2020jul 021

vägen 1

Så här nånting var det förut. Trångt att svänga runt knuten.

vägen 2

Och så här är det nu (lite överdrivet) Nu finns mera plats för större fordon.

2020jul 031

Den gamla sträckningen syns vika av mot husknuten. Nu kan våra kompisar från Jämtland med sin enormt stora husbil smidigt hälsa på oss.

Den här oerhört gamla datorn måste nog bytas ut. Nytt BankID förvägras mig. En massa andra problem hela tiden. Hoppas jag klarar att förnya mig. Så att det inte tar allt för lång tid att installera allt…

Det jag nu skriver är vid 5 – 6- tiden på kvällen. Tänka sig, all omställning gick lättsamt. Nya datorn är liten som en bok. Fick hjälp av en granne som bistod med både dator, tangentbord och mus. Allt trådlöst. Nu är även BankID uppdaterat. Skönt!

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen