Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Nu kommer ljuset!

Skrevs 2018-12-21, 09:42 av PaulThomas

VINTERSOLSTÅNDET.

Frugan suckade, jag har varken sett någon vinter, sol eller något stånd. Ändå är det nu, Tomasdagen det vänder och långsamt blir ljusare. Mörkret vänder oss ryggen, släpar sig sakteliga iväg.

Ett hoppingivande ljus banar väg för en kommande vår.

God Helg önskar jag er, måtte ni njuta av läckra godbitar och smaklig dryck!

tomten18

Hoppas 2019 blir livaktigare för vår Silversida. Att fler tar tag i tangenterna och förmedlar en skymt av inneboende tankar och funderingar. Är det ett embryo av ny regering tomten frambringar?

Kommentarer

  1. bebebebe

    god helg på sig själv- Hoppas tröjan är varm så att flygturen blir lagom varm. Men kontrollera att Du inte kommer för nära någon flygplan och av misstag tolkas som någon illvillig drönare. Tomtar är kanske inte alltid ajour med dagens luftfartsbestämmelser.

    Hursomhelst hoppas jag att Du fortsätter sprida Din konst på Silvergen även i framtiden. Och ljuset kommer nog snart tillbaka, hoppas jag. Och rätt vad det är så blir man väckt varje morgon av ljus och idogt kvitter. Det skall bli skönt att kunna få bli irriterad av ljuset1

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen