Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Mitt andra jobb

Skrevs 2019-11-26, 12:55 av PaulThomas

Min blogg om mitt första jobb rönte inget större intresse. Så vi kan utan åthävor lämna mitt nästa jobb därhän. Dock kan sägas att det utspelade sig på AB Casco, limfabriken vid Sickla i Nacka. Det var en innehållsrik tid på reklamavdelningen på den tiden.

Här på bonnvischan snörvlar jag omkring och jobbar vidare med mitt bygge. Inte likt mitt första eller andra jobb, kanske mera likt mitt sista jobb. Det fuktiga vädret till trots har jag gjort vissa punktinsatser mellan regnen. Glesbygden har ej visat någon överdriven gleshet med fukt precis.  I dag ser det ut som bilden visar. Diverse fönster har monterats, takplåten ligger på plats.

2019nov 006

Fler röda ytterpanelbrädor ska naturligtvis monteras. Runt fönster och dörrar sätter jag vita foder. Det blå repet är en säkerhetslina. Det håller jag i då jag är på taket. Ytterdörren som skymtar en bit in ska jag flytta ut i liv med nya ytterväggen. Därefter ska avrinningen monteras dvs vindskivor, hängränna och stuprör. Snålt med snö men det har lovats mer av den varan.

 

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen