Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Midvinterblot

Skrevs 2019-01-21, 12:07 av PaulThomas

Vardagsdramatik när en Silverbloggare råkar ut för näsblod. Och inte nog med det. I natt skulle inträffa BLODMÅNE. Ska vi även få uppleva varnattsdramatik? Så det blev att pallra sig upp för nattlig fotografering.

Men inte såg månen särskilt blödig ut. Mer som en skiva blodpudding med ett romkorn på.

2019jan 038

Tidigare på kvällen såg månen helt normal ut. Så här:

2019jan 030

Då tycker jag nog att mina fotavtryck på den minus 18-gradiga altanen ser mer spännande ut. De plåtade jag på förmiddagen då jag upptäckte dom. Där jag stått hade kroppsvärmen grafiskt avbildat mina fötter. Det jobbigaste var att hålla kameran still.

2019jan 039

I övrigt hämtas ved och eldas flitigt i den karga januarivintern. Jag är en Värmens Väktare som eldar och tänder ljus tills hustrun behagar skrida fram till köksregionen.

Hoppas nya regeringen inte tummar på det vårförbundet och socialstyrelsen kommit överens om.

vårgaranti

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen