Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Mera lycka

Skrevs 2018-03-13, 15:43 av PaulThomas

Jalle beskriver lyckan i livet. Jag håller med det läsvärda inlägget. För personer yngre än oss verkar en viktig detalj för lycka vara att ha hål på byxorna. Jeansen ska tydligen pimpas med trasighet vilket anses modernt. Därför lanserar jag denna nyhet. Färdiga hål som vem som helst kan applicera på sina jeans.

lösknän

Kommentarer

  1. vetgirigvetgirig

    Trasiga jeans har bara den mycket välbeställde råd med. Konstigt sätt att visa upp sig. Likadant är det med bilar, att åka omkring i en gammal risig bil, kan den göra som har råd att ha garaget fyllt med lyxbilar. Men gärna bör alla också veta om det!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen