Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Mellan skyfallen

Skrevs 2019-07-06, 14:38 av PaulThomas

Regntunga skyar skyr inga medel. Mellan regnen går jag in och pysslar med annat. Om jag inte sitter kvar ute, under tak och lyssnar till det monotona smattrandet.  De blöta markerna sätter också fart på myggorna. Nyligen då vi köpte virke på Byggmax blev vi attackerade av en armé av myggor. Där blev ett klappande och fösande efter dem, ett veritabelt myggbax på Byggmax.

Ska det ösa ner så ska det. Däruti har våra välavlönade beslutsfattare noll koll.

Almedalsveckan som föddes 1968 har uppvisat en stor mångfald av engagerade politiker under lång tid. Alla har viktigheter att komma med. Trots skiftande förslag och idéer är till min förvåning Sverige inte helt perfekt. Hur kan det komma sig?

2019juli 003

Sommarhälsningar norrifrån/ PT

 

 

Kommentarer

  1. gunillago

    Politik är något som alltid urartar som jag ser det. Det regnar dåliga vibbar från de högavlönade karriäristerna som ska föreställa göra Svedala helt och gott.

  2. bebebebe

    Jag avundas Dig Dina skyfall. Här faller regnet i droppform om det faller alls och sniglarna ser oengagerade ut om ens de tittar ut. Vandrade runt i envirångerna igår och noterade brist på slånbärskart. Odlingsytorna som tidigare varit skyddade av kraftledningar är ogräsbevuxna och nästan verkar radhuslängtande. Men de kommer nog snart. Militära övningsfält och kraftledningar skall inte underskattas som naturskydd.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen