Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Konspirationsteorier

Skrevs 2020-05-03, 16:10 av PaulThomas

Massor av mer eller mindre knasiga idèer florerar, speciellt på nätet. Nedanstående bild bör inte visas för den orangetonade idioten västerut. Amerikanske presidenten har åter visat prov på stor galenskap. Han menar visst på fullt allvar att vi borde pröva injektioner med handsprit i våra lungor!

Vad tror våra erfarna läsare om ufon? Finns dessa ting?Har någon silveraktiv läsare sett något oförklarligt?Jag berättar gärna om mina upplevelser i sagda ämne.

Här är en konspirationsteori:

covid

Som sagt, visa inte bilden för Donald Trump!

Kommentarer

  1. Jalle

    Jag har sett många utomjordingar men det är ju inte oförklarligt, de har alla sagt att de kommit hit med intergalaktisk reseservis även om resandet minskade i och med coronan.

  2. gunillago

    Har du läst Clas Svahn? En UFO-entusiast med flera böcker om det samt ”det okända”. Kul att ta del av. Trumpen-stumpen behöver man inte lita på. Han häver ur sig vad som helst.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen