Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Klimatets år

Skrevs 2019-12-16, 16:39 av PaulThomas

Nu har åter ett storslaget möte hållits om viktiga lösningar som oundgängligen påverkar allas vår framtid. De högavlönade ledarna för olika länder har återigen visat hur okunniga och handfallna de är.

Från ministrar och presidenter har vi nog intet att förvänta oss. De har utrustats med talets gåva, jovisst, men många pensionärer skulle kännas tryggare att förlita sig på. Klokskap i dessa frågor har ofta bevittnats från äldre medborgare.

Det överståndna klimatmötet i Madrid benämns av journalister som ett fiasko. Vi får hoppas att vid nästa mötestillfälle de bromsande nationerna har kommit på bättre tankar. Jordens överlevnad bör helt naturligt ges högsta prioritet.

Trots allt kan ett gott helgfirande få genomsyra de närmsta dagarna!

julkort19

 

Kommentarer

  1. Jalle

    Neej, något gott kan vi inte förvänta oss från ministrar och presidenter. Gemensamt för dem alla är att de har ett övergripande mål – att få sitta kvar vid makten. Det är det viktigaste och sedan får de trixa och dagtinga för att klara av det. Stefan Löfven har gett sig själv 176000 kronor i månaden, är han värd det? Naturligtvis inte! Det är väl tio gånger mer än vad många får hanka sig fram på. Klart han inte avstår frivilligt från det. Många av våra ledare är tyvärr inte intelligenta nog att förstå vad forskarna talar om, så hur det ska gå för mänskligheten det vet man inte. Största hotet mot vår jord är människan så kanske det bästa vore för jorden att den fortsatt utan oss.
    God jul själv PT

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen