Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Hotande snöfall

Skrevs 2020-03-01, 09:06 av PaulThomas

Ett oväntat nederbördsområde ställer till det för oss och vasaloppsåkarna. Vi hade hoppats på obefintlig vinter och betraktade nästan vintern som en passerad företeelse. Vi trodde knappt våra ögon när det vräker ner, mitt i vintern!

Här har varit så soligt och med molnfri himmel dessutom. Jag har kunnat fnula med bygget och allt har varit frid & fröjd. I höstas skyddade jag snöslungorna från att bli översnöade.

2020feb 006

Jag stärkte växthuset invärtes mot vinterns snötyngder.

2020feb 009

Lillpergolan fick lite extra skydd.

2020feb 007

Den fick också en stötta mot brutala snötyngder placerad under taket.

2020feb 012

Ja vi stod väl rustade inför vädrets makter tyckte vi. Hela januari och februari passerade så gott som snöfritt. Men nu idag tycks det inte vara någon ände på snöandet.

Värst skulle jag tro det är för vasaloppsåkarna, vi klarar oss säkert.

Men vi hoppas att medan dimmorna lättar för vissa, så ska väl detta oväder lätta så småningom, temperaturen pendlar kring nollan.

Kommentarer

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen