Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Höstligt

Skrevs 2019-10-05, 09:42 av PaulThomas

Idag gick jag min morgonvandring med de nya (men gamla) stövlarna. Det funkade fint och kändes varmt och fotriktigt. Svamparna breder ut sig i skogarna.

svampy 001

Det finns strå på varje äng, det finns dagg till varje strå som jag brukar säga. Skönt att mina vandringsstövlar är vattentäta. Stråna glittrar som vore de diamantbeströdda.

2019okt 025

På lite håll ser det ut på detta viset.

2019okt 027

En buske behöver inte vara färgstark för att framstå vackert.

2019okt 020

Stillheten gör sitt till i vår alltför stressiga, galna miljö. Harmonin infinner sig tveklöst efter varje morgonrunda. En härlig promenad i någon minusgrad. På tal om klimatet ritade jag nyss denna bild. En frustrerad världsledare försöker begripa sig på åtminstone något.

TRUMPY

I dag åker vinterhjulen på. En liten obalans under körning gör att det är dags att skifta hjul. Vintern kan komma!

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen