Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Höjdpunkter

Skrevs 2020-06-19, 07:49 av PaulThomas

Midsommar är för många sommarens höjdpunkt. En fest likt julfirandet nästan. Då ska den läckra festmaten avnjutas, samt dryckerna därtill nedsväljas.

Silvergenerationens sida är dock inget att glädjas över. Här händer intet. Av vissa orsaker känns det kanske dystert för många. Skrivkrampen breder ut sig över det pandemidrabbade landskapet.

Nåja, jag tänkte bara kika in och visa att jag finns. Så därmed önskar jag alla en God Helg med lite gott att spisa!

glad mids

Kommentarer

  1. bebebebe

    Nej. Midsommar i karantän blev inte så glad. Hej tomtegubbar lät inte helt glatt men matche ochg pantofflorna var inget större fel på fast jordgubbarna pratade flamländska och var lite osomriga. Men man skall väl vara glad och tacksam att man inte liggder nedaövd och får snapsen intravenöst.

    För övrigt var sommaren int så pjåkig även om den var varmare än behövligt. Luftvärmepumpen gjore dock ett gott jobb, men nu fr man väl ställa om den igen från kallkälla tll värmersurs, hur man nu gör det. Och badet miste plötsligt sin attraktionskraft. Aldrig kan man vara nöjd.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen