Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Gamla tider…

Skrevs 2018-10-17, 06:24 av PaulThomas

Många skribenter och tecknare virvlar runt i minnena. Vi som växt upp med till exempel Dagens Nyheter har säkert vissa favoriter i kärt minne.

Vetgirig har återuppväckt Salon Gahlin för oss. Så jag ska väl inte vara sämre. Här ett urklipp som visar hur det kunde se ut.

salon

Kommentarer

  1. vetgirigvetgirig

    Salon Gahlin kunde konsten att på ett oefterhärmligt sätt återge blicken hos ett (ska vi säga enfald igt fruntimmer. Förlåt mig alla tjejer!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen