Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Gamla krattor…

Skrevs 2018-11-25, 12:17 av PaulThomas

I slutet av november blommar kaktusen som ivrigast. Den tycks uppskatta den svalka och fukt som här råder.

2018nov 128

I mildvädret ställde jag ut en vattentunna under stupröret. I nattkylan bildades ett islock som höll kvar vattnet, även när jag lagt tunnan på sidan. Så låg den länge utan att vattnet gick. Men, vid någon plusgrad släppte locket och allt vatten rann ut.

2018nov 103

Donald Trump, den inkompetente lögnhalsen, ansåg att de kaliforniska bränderna berodde på undermålig krattning. Han hade även mage att påstå att han vid samspråk med sin finske kollega hört om hur väl skogarna krattas i Finland.

”Dessa problem existerar inte i Finland” påpekade Trump! Man blir lätt förbannad när man hör presidenten helt sakna intresse för sanningen.

Jag hoppas Djävulen har slarvat rejält med krattan den dagen Donald hamnar i den underjordiska skogsbranden!

eldtrump

–Fan va hett, här är dåligt krattat!

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen