Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Fortsatt regnande

Skrevs 2019-07-12, 09:25 av PaulThomas

Regnandet fortsätter, just nu (fredag morgon) öser det ner. Jag hamnar vid datorn och skriver ner detta. Grannarna har slagit sitt hö när vädret så tillät härom dagen. Nu ligger det dyngsurt och surar. Drar kanske på sig hösnuva, vem vet?

På min smala promenadstig har legat en mäktig hög hästbajs i veckor. Nederbörd har hjälpt till att nedbryta spillningen. Här växer nu svampar ur den bördiga högen.

2019juli 005

Härligt att svampsäsongen är igång.

Mitt tredje blodprov visar samma höga sockerhalt som de tidigare. Doktorn har informerat om att nu har jag diabetes. En sköterska ska kontakta mig och informera om den sjukdomen.

I övrigt mår vi skapligt och tar vara på de somriga dagarna som visar sig mellan varven. Då klipper vi till exempel gräs vilket frun gör med gräsklipparen framför sig som rullatorersättare. Hon tycker den går bra att stötta sig med.

Kommentarer

  1. gunillago

    I Småland hade vi stensopp och sommarkantareller vid den här tiden. Nu var det länge sedan jag smakade skogens frukter. Här är det regnigt men sällan skyfall. Östkusten är lite mildare i mina trakter än när jag bodde i Göteborg o Västergötland.
    Trist med din åldersdiabetes men den brukar kunna hållas i schack. Förstår frugan, rollen är rätt ”böjomakig” tycker jag.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen