Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Ensam

Skrevs 2019-04-25, 09:55 av PaulThomas

ensamheten

Kommentarer

  1. GerdGerd

    Käre PaulThomas, du är inte ensam. Vi är många (nåja) kring dej här på Silvergenerationen.

    PaulThomas: Jag gläds åt alla som deltar i Silvergenerationens vindlande flöden. Personligen känner jag mig inte ensam. Att leva i naturnära boende är helt underbart.

  2. Jalle

    Varför bygga ett, du hade ju ett på gångavstånd?

    PaulThomas: Det som finns inom gångavstånd är för de gravitationspåverkade individerna som vi kallar myror. Trots sin litenhet (eller kanske därför) är de oerhört arbetsamma vilket känns rätt idag på Arbetarnas Dag. Jag unnar dessa strävsamma kryp sina fikaraster, då de stannar till en stund och suger på det russin jag placerat till deras välbefinnande.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen