Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Ekar

Skrevs 2018-10-09, 09:22 av PaulThomas

Vår lilla ek verkar trivas gott i den hälsingska myllan. Plantan togs med från södra Stockholms utmarker för några år sedan. Enda skötseln består i vattning under särskilt torra förhållanden.

2018okt 004

I morse var det plötsligt sju grader varmt, undrar hur eken ställer sig till det?

För bara några dagar sedan var det frost på min vandringsstig. Några rötter som envist försöker likna asiatiska tecken ligger förrädiskt ytligt och är så hala som dom bara mäktar.

2018okt 002

Men här gäller det att vara uppmärksam som jag alltid försöker vara i skog & mark.

En begynnande värmebölja lär vara på väg till Sverige. För oss gamlingar som stapplar ut i kylan skulle nog hellre en värmeblöja passa.

Kommentarer

  1. vetgirigvetgirig

    Om Du bara visste vad många lövträd jag släpat med mig upp till Luletrakten.Ett bevis på Zoonförändringar minsann
    TILL OCH MED asken EMBLA VÄXER SOM FAN DÄR UPPE!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen