Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

BRANDFARAN!

Skrevs 2018-12-01, 09:52 av PaulThomas

Nu närmar sig den tid då den levande eldslågan hålls vid liv, dyrkas och omhuldas. Av glögg kan tröttheten avtrubba sinnet så var försiktiga med allt som kan förstöra decemberglädjen…

lussetåg

Kommentarer

  1. Jalle

    Fumliga pensionärer ska kanske inte ha ”levande” ljus, speciellt inte vid intag av alkohol. Numera finns så många vackra el-ljusstakar som är minst lika mysiga som stearindito, de ryker inte när man släcker dem heller. Låt oss hoppas på ett liv efter jul också.

  2. gunillagogunillago

    Det här är det jag är mest rädd för i juletider. Katten svepte sin svans en gång genom ett brinnande ljus. Usch, så nu blir det aldrig mer en ”svetslåga” i min lägenhet.
    Man har ju blivit så glömsk också…

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen