Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som diamantslipare, metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus, väggar och golv, arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Ärlan

Skrevs 2018-05-21, 07:29 av PaulThomas

Den utstrålar ungdomlighet. Pigg som en lärka. Knycker rytmiskt sitt huvud, guppar med stjärten. Döljs i knoppen ett rörligt intellekt?

Här skönjes ingen stelhet eller sinande ork. Och visst lyckas sädesärlan fånga insekter lekande lätt. Den verkar fulländad på sin jaktrunda.

Ett trevligt sällskap på gräsmattan tycker jag, som måste framstå som oerhört stel och klumpig. Han anser nog att jag verkar mer än tillåtet oärlig.

ärla

Kommentarer

  1. bebebebe

    Har Du tänkt på åldersskillnaden mellan Dig och och pippin? När Du var i Sädesärlans ålder var Ni väl inte helt olika! Gläds över att Du en gång varit som en Sädesärla! Och tänk på att Du kanske i nästa liv kommer att avundsjukt betrakta åldringar som vacklar fram med all vår visdom.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen