Om "PaulThomas"

Jag är en händig man. Gillar att renovera hus. Efter en 25-årig grafikerbana blev jag plötsligt trappsnickare. Därefter jobbade jag som metallarbetare, informatör, vaktmästare och kvalitetskontrollant. Men egentligen är jag ju tecknare sen barnsben. På tal om barnsben, har barnbarn som är nåt alldeles extra! Har haft (och renoverat) gårdar och fritidshus i Småland, Gästrikland och nu Hälsingland. När arbetsmarknaden inte längre efterfrågade mina tjänster dunsade DEN STORA FRIHETEN över mig. När jag i mitt anletes svett bygger hus arbetar jag med äldre beprövad teknik för att skapa sparsmakad trevnad.

Vidare vidare…

Skrevs 2020-02-22, 12:10 av PaulThomas

Att flytta upp hit har ändå visat sig ha vissa fördelar. Sist jag tankade bilen kostade det 15,28/litern. Ibland sjunker priset till 15,18/litern. Lätt att parkera är det överallt och aldrig några bilköer.

Hos frisörn vi går till kostar det 300 kr för oss två. Han är väldigt skicklig och noga. I salongen finns en sjuttiofemtums tv där frugan ser alla detaljer även utan glasögon.

Någon hyra för boende har vi inte belastats med. Reparationer och underhåll är oss en kär glädje att fixa själva. Den milda vintern har också bidragit till kontinuerligt jobb med utbyggnaden som jag håller på med. Vi kan räkna inte mindre än fem stora bygghandelskedjor i grannskapet så konkurrensen är knivskarp.

Det allt tidigare morgonljuset gör att jag går min morgonpromenad mellan åtta och nio om morgonen. Utan vantar dessutom.

Därför klagar jag inte ett dugg på den obefintliga vintern. Skidåkning och snöbollskastning klarar jag mig utan.

Så vi stretar på vidare, vidare ungefär som om det vore meningen med det hela…

 

Kommentarer

  1. Jalle

    Frisörkostnaden har eliminerats av naturliga orsaker däremot väx er det desto mer i öron och näsa. Kanske är det så att hårväxtligheten sjunker nedåt med tilltagande ålder för bröstet är ludet som Esau. Får mig osökt att komma ihåg kvinnan som gjorde så många ansiktslyftningar att hon fick piskägg.

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen