Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Vörtbröd och jul

Skrevs 2018-12-22, 17:04 av bebe

Hittade häxbryggd från Estland på ICA. Med hjälp av en kladdig plastpåse skulle läckra vörtbröd produceras på nolltid. Och nu har har jag bearbetade den extremkletiga degen i en evighet och den ser fortfarande  inte ut som något som det kan bli bröd av när det växer upp.Det blir kanske till att fira juldagarna med Pågens vörtbröd. Värre kan ske. Hustrun har fått fram alla kakorna och tack och lov gömt den på de gamla ställena, där jag har chans att bidra med avdunstningen. Speciellt hög avdunstning finns på Berlinerbröden, men Lussekatterna blev också ovanligt bra i år också. Däremot var den danska granen minimal vilket vi inte noterade när den stod i sin plastneglige..Speciellt nyfiken är jag om coopljusen från annudazumal fortfarande kan ge ljus ifrån sig. Att köpa nya julgransljus till sin 80årsdag verkar onödigt långsiktigt.  Men vem vet.

Hursomhelst veetman inte hur längre pensionörsorganisationen orkar hålla på med Silvergenerationen. Men trevligt så länge de gör det.

God Jul alla skribenter och läsare.

 

Hurssomhelst verkar det bli jul igen..

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen