Om "bebe"

Jag är en egotrippad 77-årig ingenjör som älskar att formulera mig om livet, som jag tycker är väl värt en blogg. Att skriva ner gårdagens upplevelser tycker jag också känns som ett sätt att bromsa tiden. Jag publicerar mig varje dag på pensionismerblog.wordpress.com och normalt var annan dag på Silvergenerationen och ibland på Facebook. Man måste hålla sin IT levande, kanske.

Tre koppar kaffe

Skrevs 2018-04-04, 21:21 av bebe

Idag har jag druckit tre koppar kaffe. Först en kopp pulverkaffe när jag kom hem från gymmet, därefter en efter maten på golfrestaurangen och slutligen en normalkaffe hemma.

Mellan de första kopparna gick det två timmar. Därefter dröjde det 30 minuter till nästa kopp.

Allt kaffe var blandat med grädde. Den första koppen innehöll Lyxkaffe, som hette så fast det bara var pulverkaffe. Mellan den första och andra kroppen åts en bulle som blivit jonken av mikrovågor. Efter den andra åts tre torra kakor, varav två i smyg. Dessutom regnade det väldigt utomhus. Till den tredje koppen, som faktiskt var blå,  åts en hembakad nötkaka. Samt i smyg en överbliven nötkaka som min fru ville spara till kvällen. Men på kvällen blev det inget kaffe. Det blev inget te heller. Det blev bara Aktuellt.

Kommentarer

Bli först med att kommentera detta blogginlägg!

Kommentera

© 2013 Silvergenerationen